В страшній аварії в Румунії зіткнулися три десятки авто: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В страшній аварії в Румунії зіткнулися три десятки авто: з'явилися фото і відео

В страшній аварії в Румунії зіткнулися три десятки авто: з'явилися фото і відео
Джерело:  Укрінформ

В Румунії, неподалік від портового міста Констанца, розташованого на березі Чорного моря, на "Сонячної автомагістралі" сталася масштабна аварія, в якій зіткнулися 27 автомобілів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Укринформ.


В результаті аварії 4 людини загинули і близько 60 були госпіталізовані
За попередніми даними, аварія сталася на 67-му кілометрі траси через недотримання швидкісного режиму та несприятливих погодних умов – видимість була різко обмежена з-за туману, а траса слизька і не оброблена реагентами.
"За попередніми даними, в результаті аварії 4 людини загинули, близько 60 отримали травми різного ступеня тяжкості. Остаточні дані будуть оприлюднені після завершення операції з порятунку постраждалих», — розповів прес-секретар Інспекції з надзвичайних ситуацій повіту Келераш Овідіу Тетенару.



Також він додав, що проведення рятувальних робіт ускладнюється погана видимість через туман.


У свою чергу, глава Департаменту надзвичайних ситуацій МВС Румунії Раєд Арафат повідомив, що на місці масштабної аварії працюють близько ста рятувальників, задіяно близько двох десятків карет "швидкої допомоги".


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше серйозна аварія сталася в Києв і: внаслідок ДТП постраждали чотири людини.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?