В Таджикистані міліціонерів змусили двічі на місяць відвідувати театри
Категорія
Світ
Дата публікації

В Таджикистані міліціонерів змусили двічі на місяць відвідувати театри

В Таджикистані міліціонерів змусили двічі на місяць відвідувати театри
Джерело:  BBC

У Таджикистані правоохоронців зобов'язали двічі на місяць відвідувати театри для підвищення культурного рівня та створення "позитивного" образу міліціонера.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

Повідомляється, що оплачувати квитки в театри міліціонери зобов'язані самі, а відвідувати культурні заходи будуть у вихідні.

"Керівництво МВС зобов'язало своїх співробітників раз або два рази на місяць ходити в театри. Це необхідно для підвищення рівня культури і створення позитивного образу міліціонера", - повідомив міністр внутрішніх справ Таджикистану Рамазон Рахимзода.

Читайте також: В Росії п'яний піділток на Великдень розбив 11 автівок

"Ми разом з міністром відвідали один з театрів, і нам всім дуже сподобалося. Було вирішено робити це щотижня", - сказав міністр.

У МВС не повідомили, які саме театри, і які конкретно постановки рекомендовані для перегляду таджицьким міліціонерам, але розповіли, що п'єси повинні вчити патріотизму і любові до батьківщини.

Як повідомляв ONLINE.UA, в колумбійському місті Буга стався вибух гранати в приміщення нічного клубу, десятки людей отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?