В центрі Києва поліція запровадила посилені заходи безпеки
Категорія
Культура
Дата публікації

В центрі Києва поліція запровадила посилені заходи безпеки

Національна поліція України
В центрі Києва поліція запровадила посилені заходи безпеки

Поліція Києва ввела посилені заходи безпеки з 21 по 24 березня у зв'язку з масовими заходами, які заплановані в центрі столиці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції.
"21-24 березня у Києві відбудуться заходи з масовою участю громадян і засідання Верховної Ради України", - відзначили в поліції.
Також у прес-службі зазначили, що "крім урядового кварталу, посилені наряди правоохоронців нестимуть службу на зупинках громадського транспорту і в метрополітені".
Читайте також: Напад на інкасаторів у Києві: з'явилися нові фото і відео з місця події
"Загалом в охороні громадської безпеки будуть задіяні понад тисячі поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії України", - запевнили в поліції.
Правоохоронці закликали учасників масових заходів, мешканців та гостей столиці дотримуватися встановлених правил поведінки і не порушувати закони.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше під Києвом стався інцідент зі стріляниною у пансіонаті в Пуща-Водиці, де живуть переселенці з Криму і Донбасу, а також колишні учасники добровольчих батальонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?