В центрі Києва в ТРЦ прогримів вибух - перші фото та відео
Категорія
Події
Дата публікації

В центрі Києва в ТРЦ прогримів вибух - перші фото та відео

В центрі Києва в ТРЦ прогримів вибух - перші фото та відео
Джерело:  online.ua

У центрі Києва, в ТРЦ Arena-City, прогримів вибух. Зазначається, що невідома жінка розвела вогонь просто у переході та втекла. На щастя, пожежу вчасно загасили - постраждалих немає, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУНП м. Києва.

"Торговий центр розташований на вулиці Басейна, 2а, що в Печерському районі міста. Ситуація виникла через дії невідомої жінки. Очевидці розповідають, що вона забігла у арку торгового центру, кинула біля пункту обміну валют якісь речі та підпалила їх. Через це пролунав вибух та невелика пожежа, а територію затягнув їдкий дим", - сказано в повідомленні.

Вказано, що вогонь вчасно загасили охоронці торгового-центру, на місце події також прибули рятувальні служби і правоохоронці. Дії жінки зафіксували і камери, тому працівники поліції наразі докладають всіх зусиль, аби розшукати зловмисницю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?