В центрі Києва відкрили стрілянину, є загиблий: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

В центрі Києва відкрили стрілянину, є загиблий: з'явилися фото

В центрі Києва відкрили стрілянину, є загиблий: з'явилися фото

На вулиці Антоновича (колишня Горького) у центрі Києва розстріляли автомобіль Mercedes: водій машини був убитий на місці, поранення отримала дитина.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Киев оперативный".

"Розстріляли автомобіль Mercedes-Benz CLS. Чоловік, який був за кермом помер на місці, поранений дитина, в терміновому порядку госпіталізований!", — наголошується в повідомленні.
Пізніше журналісти повідомили, що трагедія сталася у будинку №140, недалеко від дитячого садка.


Читайте також: Снайпери ДНР розстріляли авто волонтерів, є поранені



Пізніше спікер київської поліції Оксана Блищик повідомила, що убитий - киянин, який повертався додому разом з двома дітьми.


"Киянин разом з двома дітьми повертався додому на автомобілі. Біля будинку невідомий розстріляв Mercedes: чоловік загинув, а дітей доставили в лікарню", - написала вона в Facebook.


За її словами, в ході огляду місця події слідчо-оперативними групами було попередньо встановлено, що зловмисник зробив шість пострілів, імовірно з пістолета Макарова".


"Особистість вбитого встановлена, це місцевий житель, який займався бізнесом. Поліція встановлює свідків та очевидців події, проводиться ретельний огляд прилеглої території", - додала спікер.


Також вона повідомила, що було відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство", а зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення всіх подробиць події та осіб, причетних до вбивства.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  снайпери бойовиків ДНР на Донбасі розстріляли машину українських волонтерів: двоє людей отримали поранення.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?