В центрі окупованого Донецька невідомі вивісили український прапор (відео)
Категорія
Україна
Дата публікації

В центрі окупованого Донецька невідомі вивісили український прапор (відео)

В центрі окупованого Донецька невідомі вивісили український прапор (відео)
Джерело:  online.ua

Сьогодні вночі, напередодні Дня Конституції, в окупованому російськими військами Донецьку невідомі патріоти вивісили український прапор. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в соціальних мережах.

Судячи з відео, великий прапор України вивішено на будівлі колишнього готелю «Україна» в самісінькому центрі Донецька. У якості підтвердження, що акція відбулась сьогодні, автор відеоролика показує на фоні прапору свіжий номер сепаратистської газети «Новороссия». На ній можна побачити дату – 27 червня.

Варто зазначити, що за зберігання українського прапору, не говорячи вже про його встановлення на будівлі, на окупованих територіях загрожує жорстоке покарання. Людину можуть звинуватити у «шпигунстві на користь України» або навіть у підготовці диверсії. Враховуючи відсутність будь-якого правосуддя в ДНР та ЛНР, обвинувачений лише за один синьо-жовтий прапор може отримати 5-10 років позбавлення волі.

Також у мережі показали фото, як українські військові з 24 ОМБР вчора біля КПВВ «Маріїнка» відправляли у напрямку Донецька великий прапор України на повітряних кулях.

Нагадаємо, що протягом минулої доби бойовики 34 рази обстріляли позиції ЗСУ. На щастя, обійшлося без втрат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?