В Угорщині перекинувся автобус з українцями: в ДТП постраждали 14 осіб
Категорія
Події
Дата публікації

В Угорщині перекинувся автобус з українцями: в ДТП постраждали 14 осіб

В Угорщині перекинувся автобус з українцями: в ДТП постраждали 14 осіб
Джерело:  МТІ

В Угорщині, недалеко від кордону зі Словаччиною, відбулася серйозна ДТП - перекинувся автобус, в якому їхали українці. В результаті аварії постраждали 14 осіб, четверо з яких у важкому стані доставили спецвертольотами в лікарні Будапешта.

Фото страшної аварії в Угорщині з українським автобусом опублікувало угорське видання МТІ, передає ONLINE.UA.

За даними джерела, автобус з українськими номерами рухався по магістралі в місцевості Ноград, але при невідомих обставинах вилетів з дороги і перекинувся на дах. Причини аварії з'ясовують правоохоронці.

Є інформація, що всі постраждалі в ДТП в Угорщині є жителями Закарпатської області. У момент аварії вони поверталися з Угорщини додому. В українському посольстві в Угорщині інформацію про ДТП і постраждалих поки не прокоментували.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Запорізькій області сталася смертельна ДТП, в результаті якої загинули п'ятеро дітей і один дорослий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?