В Угорщині розбився автобус з українцями, багато постраждалих: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Угорщині розбився автобус з українцями, багато постраждалих: з'явилися фото

В Угорщині розбився автобус з українцями, багато постраждалих: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Напередодні вечером в Угорщині недалеко від кордону зі Словаччиною сталася жахлива ДТП - автобус, в якому їхали українці, на швидкості врізався в дерево. В результаті аварії постраждали десятеро людей, шестеро з них отримали серйозні травми. Фото з місця ДТП в Угорщині опублікувала прес-служби місцевої поліції, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що автобус з українцями розбився з вини водія, який не впорався з керування, в результаті чого транспортний засіб врізався в дерево.

Директор департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев повідомив, що трьом постраждалим в аварії довелося зробити невідкладні операції в лікарнях Боршод-Абауй-Земплена, куди їх госпіталізували після ДТП. Загрози для їх життя немає.

Дипломат також уточнив, що всі постраждалі українці після аварії були в свідомості і самостійно сповістили рідних про те, що трапилося. На даний момент вони продовжують тримати з ними зв'язок.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що пізно ввечері 22 вересня в Житомирській області сталася ДТП за участю вантажівки і автобуса, в результаті якої 9 осіб загинули та 11 отримали травми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?