В Украине раскрыли хитрый ход росСМИ насчет Вороненкова
Категорія
Події
Дата публікації

В Украине раскрыли хитрый ход росСМИ насчет Вороненкова

В Украине раскрыли хитрый ход росСМИ насчет Вороненкова

Український журналіст розповів про спроби російських ЗМІ організувати "алібі" для Кремля, переконуючи в тому, що Росії не було вигідно вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.
Онлайн-хроніку подій у зв'язку з вбивством екс-депутата російської Держдуми в Києві читайте на ONLINE.UA
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Сергія Запорізького.
Нагадаємо, незадовго до вбивства Вороненкова російські ЗМІ видали повідомлення про його наміри повернутися в Росію.
"Вчора я під'їхав до офісу, і до мене підійшов незнайомий чоловік, який мене чекав. Він сказав, що зараз зі мною буде говорити Денис Вороненков, і простягнув телефон. Співрозмовник у слухавці представився Вороненковым і розповів про те, що хоче повернутися назад у Росію і здатися владі. Він попросив мене зв'язати його зі слідчим безпосередньо і обговорити цю можливість", — розповів Кобахідзе, якого російський суд називав потерпілим по справі Вороненкова.
Читайте також: В російській церкві вразили заявою про вбивство Вороненкова
Між тим, український журналіст поставив під сумнів версію російських ЗМІ.
"Вчора трохи поговорив з Отарі Кобахідзе, якому за два дні до вбивства дзвонив нібито Вороненков і просив навести мости з російським правосуддям. І повідомив, що готовий повернутися в Росію. Запитав Отарі, чи впевнений він, що це був голос Вороненкова. Отарі відповів, що з Вороненковым він ніколи в житті не спілкувався", - розповів журналіст.
Також він підкреслив, що, "враховуючи, що дзвінок, швидше за все був, завдання дзвінка була лише в одному: починати ліпити в інформпросторі алібі, що Росії вбивство було ні до чого, а от Україна, дізнавшись, що Вороненков хоче повернутися в Росію, усунула його".
"Зрозуміло, що алібі фуфловое, але хіба за останні три роки в Росії були нефуфловые? По різним подіям. Ну а дзвонив Отарі, звичайно ж той, хто знав про майбутнє вбивство", - резюмував автор.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше стало відомо, що вдова Вороненкова, Марія Максакова, має намір залишитися в Україні і заспівати в пам'ять про загиблого чоловіка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?