В Україні чітко пояснили мовчання Путіна у відповідь на запуски українських ракет
Категорія
Світ
Дата публікації

В Україні чітко пояснили мовчання Путіна у відповідь на запуски українських ракет

В Україні чітко пояснили мовчання Путіна у відповідь на запуски українських ракет
Джерело:  online.ua

Політтехнолог Олексій Голобуцький вважає, що Кремль не робив офіційних заяв про ракетні стрільби України в повітряному просторі Криму, оскільки президент Росії Володимир Путін представляє ймовірність успішних пусків.
Таку думку він висловив в блозі на ONLINE.UA.
Голобуцький нагадав, що прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков не зміг відповісти на питання, чи доручив Путін оборонному відомству підготувати військову відповідь на українські ракетні стрільби. "Загалом, московський карлик вирішив краще промовчати, але, якщо що - списати все на "помилки", "нерозуміння", ну і звичні "аварії і саботаж", а також "напад терористичних груп правосеків і кримських татар", - зазначив він.

Читайте також: Пуски ракет: в Україні поставили під сумнів силу російської зброї
"Варто звернути увагу, що і послання Володимира Путіна Федеральним зборам 1 грудня було вкрай "гуманітарним" і "внутрішнім". З "зовнішнього" - тільки "які молодці наші солдати в Сирії" і "євразійський союз - це було б чудово". Ну і що він "готовий співпрацювати" з Трампом. "Таке, ні про шо", - як пише зазвичай Віталій Чепинога. Спав не тільки Медведєв (але він завжди спить, коли спіч цікавий)- позіхав сам Путін", - додав політтехнолог.


Більше  читайте в блозі на ONLINE.UA: Пуски украинских ракет: почему молчит Путин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?