В Україні декомунізували завод Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні декомунізували завод Порошенка

В Україні декомунізували завод Порошенка
Джерело:  lk.com.ua

Київське суднобудівне підприємство "Завод "Ленінська кузня", яке належить президенту України Петру Порошенко, в рамках декомунізації змінило назву на "Завод "Кузня на Рибальському".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу підприємства.
"На річних загальних зборах акціонерів ТОВ "Завод "Ленінська кузня", які відбулися 30.03.2017 року, акціонерами товариства було прийнято рішення про зміну найменування товариства з публічне акціонерне товариство "Завод "Ленінська кузня" на приватне акціонерне товариство "Завод "Кузня на Рибальському", - сказано в повідомленні.

Читайте також: Системна декомунізація потрібна не тільки Україні, а Кремль будує симулякр - Андрій Зубов
Президент Петро Порошенко підписав закон про декомунізацію 15 травня 2015 року, а 21 травня закон набув чинності.
Нагадаємо, в минулому році 19 квітня акціонери товариства прийняли рішення про проведення народного конкурсу на нову назву "Ленінської кузні".
Як повідомляв ONLINE.UA, члени постійної комісії Київської міської ради з питань культури, туризму та інформаційної політики дозволили демонтаж пам'ятника більшовику Миколі Щорсу, встановленого в центрі столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?