В Україні масово "мінують" готелі: що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні масово "мінують" готелі: що відбувається

В Україні масово "мінують" готелі: що відбувається
Джерело:  online.ua

В Україні невідомі почали масово "мінувати" готелі. Так, у Львові поліцію повідомили про замінування 8 готелів, а у Харкові ймовірно закладена вибухівка на території 7 готелів, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-служби ГУНП у Львівській та Харківській областях.

Відомо, що на даний момомент у містах відбувається евакуація людей.

"У Львові ймовірно замінували будівлі на вулицях Звенигородській, Городоцькій, Романчука, Князя Романа, Сербській, Тершаківців, Галицькій та проспекті Свободи.Повідомлення про замінування поліція Львівщини отримала на електронну пошту. На місці подій працюють правоохоронці", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що в Харкові невідомі повідомили про закладення вибухівки на вулицях Шевченка, Нестерова, Копилівській, Сумській, Люсінській, проспекті Гагаріна та Московському. Там працівники поліції також уже розпочали евакуювати людей.

Нагадаємо, протягом 28 квітня до органів правопорядку постійно надходили телефонні повідомлення про мінування. Особливістю минулої суботи та неділі стало те, що анонімні дзвінки стосувалися не аеропортів чи торговельних центрів, а культових споруд.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прес-служба НПУ розповіла про головну проблему, з якою стикаються поліцейські на Великдень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?