В Україні можуть ввести обмеження на безмитне ввезення товарів
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Україні можуть ввести обмеження на безмитне ввезення товарів

В Україні можуть ввести обмеження на безмитне ввезення товарів
Джерело:  online.ua

Депутати Верховної Ради прийняли закон, який передбачає введення обмежень на безмитне ввезення товарів в Україну. Якщо законопроект підпише спікер і президент, то українці без сплати мита зможуть отримувати не більше трьох міжнародних посилок на місяць, загальна вартість яких не перевищуватиме 150 євро. Починаючи з четвертої посилки, на них буде вводиться податок, мито та акциз.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Верховної Ради.

Читайте також: Верховна Рада затвердила держбюджет-2018: Порошенко дав коментар

Ухвалений депутатами законопроект також передбачає обмеження на ввезення товарів в багажі. Українці зможуть провозити товари загальною вартістю до 500 євро і вагою до 50 кг, але за умови що людина була відсутня в країні більше 24 годин і в'їжджає в Україну не частіше одного разу на три доби.

Раніше товари вартістю до 500 євро і вагою до 50 кг можна було ввозити в Україну раз на добу, не перебуваючи за кордоном протягом мінімум 24 годин.

Як повідомляв ONLINE.UA, з 1 січня 2018 року в Україні знизять тарифи на розмитнення авто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?