В Україні можуть закрити NewsOne Медведчука: подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні можуть закрити NewsOne Медведчука: подробиці

В Україні можуть закрити NewsOne Медведчука: подробиці
Джерело:  online.ua

Представници Нацради з питань телебачення та радіомовлення планують через суд скасувати ліцензію телеканалу NewsOne, що належить бізнес-партнеру одіозного Віктора Медведчука. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ефір "Прямого".

Під час трансляції телеканалу викступив член установи Сергій Костинський. За його словами, були організовані перевірки щодо порушень телеканалу. Йдеться про виявлення ознак розпалювання ворожнечі у суспільстві.

"За результатами цієї перевірки на 5 вересня винесено рішення. Ми моніторили ефір цього телеканалу, зокрема, під час виборів і зафіксували факти, що мають ознаки розпалювання ворожнечі в українському суспільстві. І є проект рішення, що передбачає звернення Національної ради до суду про анулювання ліцензії", - підкреслив Костинський.

Слід нагадати, що телеканал NewsOne вже встиг ледве не організувати так званий теелміст з російськими пропагандистами, але відмовився від цього в останній момент.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що автором ідеї про телевізійний міст є представник "Опозиційної платформи - За життя" Сергій Льовочкин. Таким чином партія планувала відібрати кілька відсотків електорату в опонента - "Слуги Народу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?