В Україні можуть затримати видачу закордонних паспортів: стала відома причина
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні можуть затримати видачу закордонних паспортів: стала відома причина

В Україні можуть затримати видачу закордонних паспортів: стала відома причина
Джерело:  online.ua

З 30 березня на держпідприємстві "Поліграфічний комбінат "Україна" по виготовленню цінних паперів" починається планова заміна сертифікатів, що може спричинити за собою затримку в виготовленні закордонних паспортів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Державної міграційної служби України.

Читайте також: Киянин створив Telegram-бота для допомоги в оформленні закордонного паспорта

Відзначається, що планова заміна сертифікатів буде проводитися до 5 квітня, після чого всі дані на оформлення закордонного паспорта повторно направлять на персоналізацію.

"Відповідно, буде оновлена і дата відправки даних на персоналізацію в сервісі "Перевірка стану оформлення паспорта", але це ніяк не вплине ні на черговість, ні на термін персоналізації", - йдеться в повідомленні.

За даними ДМС, зазвичай заміна сертифікатів безпеки не впливає на терміни, однак, через велику чергу на виготовлення це може викликати багатоденну затримку.

Як повідомляв ONLINE.UA, сотні тисяч українців вчасно не отримують закордонні паспорти через нестачу потужностей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?