В Україні на прикладі показали, як Росія поклоняється небіжчикам
Категорія
Світ
Дата публікації

В Україні на прикладі показали, як Росія поклоняється небіжчикам

В Україні на прикладі показали, як Росія поклоняється небіжчикам
Джерело:  online.ua

Актор і телеведучий Антін Мухарський заявив, що в Росії поклоняються небіжчикам, і як приклад навів мавзолей в Москві, в якому лежить забальзамований Володимир Ленін.
Про це Мухарський розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
За його словами, мавзолей - це не просто споруда.
"Це містична споруда - абсолютно мортальна естетика зиккуратів і пірамід інків. Вони мають ту ж історію, один на одного схожі - це імперсько-ассірійський зиккурат", - сказав Мухарський.

Читайте також: В окупованому Криму зникла голова Леніна: опубліковано фото
"Це мортальний культ проведення парадів для небіжчиків, викликання їх духів. А небіжчики харчуються кров'ю живих, тобто це - мортальна країна", - додав він.
Телеведучий підкреслив, що Україна перебуває на кордоні зіткнення між РФ, яка протистоїть цивілізації, і Європою, яка прагне до прогресу.
"Вони викликають духів померлих предків, щоб ті знову наситилися кров'ю. Будинок сатани, Карфаген повинен бути зруйнований. Бачите, як вони постійно діють на противагу євроатлантичній цивілізації, цивілізації води? Всі ці степи, азіатські вітри протистоять, а ми якраз перебуваємо на кордоні зіткнення", - сказав Мухарський.



Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Росія поклоняється померлим і не може пробачити Україні однієї речі - Антін Мухарський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?