В Україні набирає обертів скандал із п'яним суддею за кермом: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні набирає обертів скандал із п'яним суддею за кермом: з'явилося відео

В Україні набирає обертів скандал із п'яним суддею за кермом: з'явилося відео

В Одесі патрульні зупинили п'яного главу Одеського окружного адмінсуду Олега Глуханчука, що стало причиною скандалу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду", яка цитує власні джерела.

Читайте також: П 'яний депутат влаштував лютий дебош зі стріляниною та ДТП: з'явилося відео
Інцидент трапився 11 лютого, Глуханчук з явними ознаками алкогольного сп'яніння їхав на Toyota Tundra члена виконкому Одеської міськради, комерційного директора ТОВ "Портінвест Лоджистік" Миколи Шурди і після зупинки відмовився проходити тест на драггері. Власник автомобіля Шурда сидів на пасажирському сидінні і також мав ознаки сп'яніння, факт якого був підтверджений після тесту в медустанові.
Згідно з даними джерела, правоохоронці склали протокол на Глуханчука за фактом керування автомобілем в стані сп'яніння, а на Шурду за фактом передачі транспортного засобу п'яному. У мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано, як Шурда і Глуханчук спілкуються з поліцейськими і медиками, при цьому Шурда поводиться агресивно і використовує ненормативну лексику:


Співробітник Нацполіції Ярослав Тракало підтвердив факт інциденту, проте відмовився називати прізвища: "Такий інцидент мав місце. Ми не називаємо прізвища, тому що це персональні дані. Для нас неважливо, хто був за кермом, якщо особи перебували в стані алкогольного сп'яніння, то нам байдужий їх статус".
Як повідомляв ONLINE.UA, в Миколаєві затримали п'яного керівника центрального районного відділу поліції Миколи Калачова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?