В Україні настає справжня весна: синоптики прогнозують різке потепління
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні настає справжня весна: синоптики прогнозують різке потепління

В Україні настає справжня весна: синоптики прогнозують різке потепління
Джерело:  online.ua

З понеділка, 2 квітня, в Україні настане справжня весна - практично на всій території країни різко потеплішає до +16С°. Очікується, що весняне тепло буде радувати українців протягом усього наступного тижня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Гідрометцентр.

Читайте також: Прогноз погоди на вихідні дні в Україні - 31 березня - 1 квітня

Слід зазначити, що стійке тепло буде спостерігатися не в усіх регіонах України. В західних областях, на Рівненщині, Житомирщині та Львівщині, температура повітря 2 квітня опуститься до +5С°, а також пройде невеликий дощ.

Погода в Україні 2 квітня

У вівторок, 3 квітня, в Україні буде сонячно і сухо, вперше за довгий час. Температура повітря прогріється від +12 до + 15С°. У середу і четвер, 4 і 5 квітня, весняне сонце ще більше порадує українців - очікується потепління до +18 С°.

Погода в Україні 3 квітня

Погода в Києві на наступному тижні також буде теплою і сухою. В українській столиці з понеділка різко потеплішає до +14 С°. За прогнозами синоптиків, така погода протримається в Києві до кінця тижня.

Погода в Україні 4 квітня

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 29 березня в Києві несподівано випав сніг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?