В Україні настає весна: синоптики повідомили про різке потепління
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні настає весна: синоптики повідомили про різке потепління

В Україні настає весна: синоптики повідомили про різке потепління
Джерело:  online.ua

З понеділка, 26 березня, в Україні настає довгоочікувана весна. На всій території країни очікується різке потепління і припинення опадів - тепература повітря в окремих областях підніметься до +14 С°.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Гідрометцентр.

Читайте також: Прогноз погоди на вихідні дні в Україні - 24-25 березня

За прогнозом синоптиків, тепла погода в Україні встановиться вже з 26 березня. Першими весняне сонечко порадує жителів південних і західних регіонів. Там в понеділок вдень температура повітря підніметься від + 9С° до + 12С°. І якщо весняне тепло в Миколаєві, Херсоні та Одесі буде супроводжуватися невеликим дощем, то в Рівненській, Львівській, Житомирській, Луцькій, Івано-Франківської та Ужгородської областях буде сонячно і сухо.

Погода в Україні 26 березня

Погода в Києві в понеділок, 26 березня, також буде весняною. У українській столиці вдень повітря прогріється до +6 С°. Але вночі ще будуть невеликі морози до -4С°.

Погода в Україні 27 березня

У вівторок, 27 березня, дощі пройдуть по всій Україні. Але при цьому температура повітря залишиться на плюсових значеннях. До кінця наступного тижня, 29-30 березня, в більшості регіонах України настане справжня всена. За прогнозами синоптиків, температура повітря до наступних вихідних підніметься до +14 С°.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з 26 березня в Україні очікується потепління.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?