В Україні назвали головне завдання "російського агента" Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні назвали головне завдання "російського агента" Савченко

В Україні назвали головне завдання "російського агента" Савченко
Джерело:  online.ua

Нардепа Надію Савченко назвали агентом Кремля, мета якого - обілити Росію перед країнами Євросоюзу.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA висловився волонтер, екс-учасник АТО Мирослав Гай.
"Я вважаю, Савченко - російський агент. Ось серйозно. Я так думаю. І давно. Мені так здається, я завжди так кажу, бо немає доказів. Але не виходять з в'язниці в такому стані! Я скільки бачив хлопців після року ув'язнення, навіть звичайного - ви вийдете, повірте мені, не те що пом'яті, пожувані. Ось просто рік посидіти в звичайній українській в'язниці. Ну, не виходять такими повняшками!" - заявив волонтер.

Читайте також: Савченко стала героїнею нового скандалу: опубліковано відео
"Мій товариш більше місяця голодував - вони перетинали Атлантику. Так вони знімали фільм поетапно. Вони сіли в човен, попливли, з ними лікар був - і знімали щодня трансформацію себе, свого тіла і свого психологічного стану. Ви уявити собі не можете, що робить місяць голодування з людиною! Пам'ятайте, як в Освенцимі? Скелети! Ось така може людина вийти. Розумієте? Це перше. По-друге, всі її дії на Майдані, всі ці відео, які з'являються зараз, де вона там з боку "Беркута" , і туди, і сюди... Це якась заздалегідь підготовлена особа для виконання певних завдань. І вона їх виконує. Ось і все", - додав він.
У відповідь на зауваження журналіста щодо того, що складно повірити в настільки далекоглядний план Кремля, Гай зазначив: "Тут зараз звинувачують росіян, вони в американські вибори втрутилися. Полонієм їздили Литвиненка в Лондоні труїти. Можна було просто по голові стукнути - так ні, полонієм... Їздили з тим чаєм або з чим, заразили так, що Лондон заявив, що цей напад, радіоактивне зараження і ядерна загроза. Звідки ви знаєте, що у них в голові? Це ФСБ. Вони грають в шпигунів. Вони сечу міняли на змаганнях, розкривали ці коробки, передавали ці коробки, підливали цю сечу, а тепер заявляють, що те, що є чоловіча ДНК в сечі жіночої збірної РФ - це через те, що ДНК передається статевим шляхом під час сексу! У них хромосома там зайва... Ви зрозумійте, що ми маємо справу з дуже небезпечними, дуже натренованими ідіотами. Що тут думати?! Всю збірну посадили на допінг і міняли банки з сечею... А там же секретний замок. Це треба було знайти фахівця, який замок Олімпійського комітету з суперзахистом відкриє... Що ви хочете? Яка там Савченко? Тьху!.. У них таких планів ще - ого!"

Читайте також: По літичний проект Савченко вирішив відмовитися від неї: з'явилися гучні подробиці
Боєць АТО підкреслив, що завдання дій Савченко, на його думку, - обілити Росію.
"Перед Євросоюзом. Тому що - дивіться, Савченко тут виступає менше, більше їздить туди - по ПАРЄ всяких і так далі. Відвідує різні конгреси... Завдання - обілити ту сторону. Показати, що це - "громадянська війна". Що росіян там немає. Що це внутрішньоукраїнський конфлікт. Що Україна повинна прийняти ті території на їх умовах. Що це хороші хлопці - просто наші не вміють домовлятися. Що це проблема не тих територій і не втручання Російської Федерації, а проблема української влади, яка не вміє знаходити спільну мова. І що насправді Росія тут ні до чого, тому санкції не потрібні. І так далі. Ось мета. Вона показує, що є політики, які підтримують протилежну позицію - що з Росією треба дружити", - резюмував Мирослав Гай.



Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: У війні з Росією ми маємо справу з дуже небезпечними ідіотами - Мирослав Гай.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?