В Україні назвали головний шлях перемоги над Путіним на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні назвали головний шлях перемоги над Путіним на Донбасі

В Україні назвали головний шлях перемоги над Путіним на Донбасі
Джерело:  online.ua

Відомий волонтер Серж Марко вважає, що для перемоги у війні з Росією Україні слід триматися до останнього і захищати свої землі, адже будь-які поступки РФ, зокрема  "особливий статус" Донбасу, - це поразка.


Про це волонтер сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Для Порошенка зараз дуже важливо реалізувати його мирний план. Якщо до наступних президентських виборів у нього вийде закінчити війну на Донбасі - це буде його найбільшим досягненням", - сказав Серж Марко.


"Я розумію, що це буде політичним шляхом. Тому що, як би ми не били себе п'ятою в груди, як би не кричали, що завтра - на Ростов, воювати з Росією на повну ми навряд чи зможемо. Це об'єктивно, коли маленька і бідна держава воює з більш багатою і великою. Особливо, якщо у них армії непорівнянні", - додав він.


За його словами, воювати за нас ніхто не буде, а санкції Заходу покликані лише збільшити збитки Росії від цієї війни.


"Є бухгалтерія війни. Санкції покликані пропорційно зробити війну для цієї великої, багатої держави дорожчою. Ось і все. Це просто бухгалтерія війни. За нас ніхто воювати не буде. Нам треба вистояти", - зазначив волонтер.


Якщо війна закінчиться протягом 2,5 років, Порошенко увійде в історію як людина, яка перемогла Росію.


"Треба достояти до тих часів, коли Росія все-таки вирішить: "Нє, я вже досить витратилася на цю справу", і віддасть кордон. Коли (вірніше, якщо) це все станеться за 2,5 року, які залишилися до наступних президентських виборів - Порошенко увійде в історію, як людина, яка перемогла в цій війні. Як він це зробив - політично чи військовим шляхом - неважливо", - сказав Серж Марко.


Він також зазначив, що найголовніше для президента України - не піти на поводу у Росії.


"Головне, щоб при цьому він не пролобіював інтереси Росії. Тому що всі ці" федеральні ДНР, ЛНР "та інша єресь, яка нав'язується зараз Росією і кумом Путіна Медведчуком, - це все програш. Це - поразка", - підкреслив волонтер.


Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Шанси перемогти Росію високі, а Захарченко та Плотницкий навряд чи довго проживуть - волонтер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?