В Україні назвали найсмішніші випадки перемогобісся Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні назвали найсмішніші випадки перемогобісся Путіна

В Україні назвали найсмішніші випадки перемогобісся Путіна
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Євген Магда повідав про найсмішніші випадки перемогобісся, що насаджується режимом президента Росії Володимира Путіна.
Про це він написав у статті для ONLINE.UA.
"На окрему увагу заслуговує акція "Безсмертний полк", яка замислювалася її організаторами як неполітична. Однак, опинившись під керуванням кремлівських пропагандистів, акція пам'яті перетворилася на ідеологічну зброю. Навіть не знаю, що виглядає більш безглуздим: "прокурор Криму" Наталія Поклонська з портретом Миколи другого в рядах учасників акції або В'ячеслав Ніконов з портретом свого діда, В'ячеслава Молотова, підписанта відомого пакту з Ріббентропом. Ці приклади демонструють ідеологічний чад і відсутність адекватності сприйняття того, що відбувається", - пише він.
"З цієї ж серії - мотопробіг "Нічних вовків" по Центральній і Західній Європі. В українському інформаційному просторі з тріском ламаються списи на тему, хто ж пропустив мотобанди Залдостанова в Закарпатті, хоча ситуація видається набагато простіше: своїх "залізних коней" "байкери Путіна" осідлали вже на території Європейського Союзу, скориставшись допомогою тамтешніх союзників. У Празі місцеві жителі в повному обсязі показали і своє ставлення до цього пробігу, і наявність власної історичної пам'яті", - додав Магда.
На думку експерта, в сучасному російському тлумаченні Дня Перемоги практично не залишилося пам'яті про Другу світову. "Вона підмінена сучасними ідеологічними конструкціями, покликаними посилювати культ особистості Путіна і переконаність росіян у власній перевазі над навколишнім світом", - розповів Магда.
Повний текст статті Євгена Магди читайте на ONLINE.UA: Путін переніс фронт гібридної війни до Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?