В Україні назвали нову небезпеку навчань Росії в Білорусі
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні назвали нову небезпеку навчань Росії в Білорусі

В Україні назвали нову небезпеку навчань Росії в Білорусі
Джерело:  Еспресо

Військові російсько-білоруські навчання "Захід-2017" можуть бути використані Росією для прориву в Калінінградську область.

Про це заявив представник Генштабу ЗСУ Владислав Волошин, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.

Читайте також: Що приховує Путін під військовими навчаннями в Білорусі?

Волошин вважає, що Росії після подій на Донбасі і в Криму не складе труднощів прорватися через Сувалкський коридор у Калінінградську область. Також є небезпека того, що вона залишить своїх військових на території Білорусі.

У Генштабі також згадали, як президент Росії Володимир Путін стверджував "їхтамнема", і припустили, що так в РФ можуть заявити потім і про своїх військових в Білорусі: "Це не наші військові".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Раді національної безпеки і оборони України стверджували, що при заявленій кількості росіян, які беруть участь в "Запах-2017" в 13 тисяч людей, насправді в Білорусь стягується порядку 230-240 тисяч військових РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?