В Україні назвали умову, за якої війна на Донбасі закінчиться перемогою
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні назвали умову, за якої війна на Донбасі закінчиться перемогою

В Україні назвали умову, за якої війна на Донбасі закінчиться перемогою
Джерело:  online.ua

Головною умовою перемоги України у протистоянні на Донбасі  є непохитна політична воля, яка є у народа та армії, але дуже не вистачая правлячій еліті.

Таку думку в в інтерв'ю ONLINE.UA висловила волонтер Діана Макарова.

"Мені чомусь здається, що там, де є політична воля, там, де є міцні сталеві яйця - там можна закінчити цю війну. Навіть з якоюсь певною перемогою для нас", - переконана вона.
При цьому волонтер зазначила, що «там, де політичної волі вистачає лише на те, щоб, пардон, жувати соплі - там війна затягнеться надовго».
У той же час Макарова заявила, що і в армії, і у волонтерів така воля є, «а ось у тих, кого ми обрали, нічого подібного не спостерігається».


«Я не знаю, як закінчити цю війну. Дійсно не знаю. Але я знаю, що хлопці, які стоять там, на фронті - вони плачуть. Вони кажуть: ми можемо взяти цю висотку. Ми можемо взяти це місто. Дайте лише наказ. Дайте команду ...!» - Пригадала вона.
За словами волонтера, «коли ти бачиш, що так плачуть хлопці по всьому фронту, в якусь мить думаєш: а може, вони й справді можуть?»
«Хоча, з іншого боку, ми ж не знаємо, що зробила б Росія у відповідь на такий жест наших хлопців», - визнала Макарова.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: За два роки на Донбасі було шість "іловайських котлів" - волонтер Діана Макарова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?