В Україні назвали вірний спосіб відірватися від Росії: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні назвали вірний спосіб відірватися від Росії: опубліковано відео

В Україні назвали вірний спосіб відірватися від Росії: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український блогер Ярослав Матюшин вважає, що візовий режим з Росією - відмінний спосіб захиститися від впливу Кремля.
Про це Матюшин сказав в відеоблозі на ONLINE.UA.
Нагадаємо, народний депутат України від "Блоку Петра Порошенка"Олексій Гончаренко заявив, що пропрезидентська фракція не голосуватиме за постанову про впровадження візового режиму з Росією, оскільки цей крок перекриє для багатьох українців можливість відвідувати РФ з метою заробітку.
"Депутати примудрилися провалити закон про візовий режим з Росією (навіть не розглянувши його, - ONLINE.UA), який хтось називає несвоєчасним, каже, що треба це було робити два роки тому. Але я вам хочу сказати: хлопці, цей закон - заділ на майбутнє. Тому що зараз він нічого не змінить, пам'ятаємо, що у нас є відкрита військова агресія на сході нашої країни", - сказав Матюшин.
"Але ось та парадигма постмайданна, в якій ми намагаємося змінюватися, вона ж полягає не тільки в європейському векторі. Вона в більшій мірі полягає в російськобіжному, в антиросійському - нам треба від них відриватися. Тому візовий режим на майбутнє - це хороший фільтр у взаєминах з нашим кінченим сусідом", - додав він.



Повний текст блогу читайте на ONLINE.UA: Рада отказалась ругаться с Россией, но это не самое страшное.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?