В Україні нова велика ДТП, постраждало багато дітей: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні нова велика ДТП, постраждало багато дітей: з'явилися фото

В Україні нова велика ДТП, постраждало багато дітей: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У 15 км від Дніпра на Криворізькій трасі перекинувся автобус з дітьми і на смерть збив жінку, яка стояла на узбіччі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook мера Дніпра Бориса Філатова.


Читайте також: У Києві в масштабній ДТП біля зоопарку постраждали діти: з'явилося відео


Автобус їхав з Кропивницького в Дніпро на фестиваль "Дніпровські хвилі", в ньому знаходилося 35 дітей і шестеро дорослих. У мережі з'явилися фото з місця події.


"Повна інформація з дитячої лікарні на Космічній (переконався особисто). Дітей за списком 36. Виїхало 35. Травмовано 19. Травми: переломи, порізи, вивихи. Важких немає. Всім надана медична допомога. Здорові відмовляються їхати в готель, бояться сідати в автобус і ночуватимуть в лікарні. З дорослих супроводжуючих всі живі. Двоє людей в лікарні - один у Мечке, один в 16-й. В результаті аварії загинула місцева жінка, яка стояла на узбіччі", - написав Філатов.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Чернігівській області мікроавтобус зі школярами зіткнувся з легковим авто, в результаті чого постраждало троє дітей і один дорослий.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?