В Україні новий глава Нацполіції: з'явилося відео першої заяви
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні новий глава Нацполіції: з'явилося відео першої заяви

В Україні новий глава Нацполіції: з'явилося відео першої заяви
Джерело:  online.ua

У середу, 8 лютого, Кабінет міністр призначив генерала поліції третього рангу Сергія Князєва на посаду голови Національної поліції України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео 112 Україна.
"Він зараз працює начальником департаменту карного розшуку Національної поліції України... освіта вища юридична, загальний стаж роботи в правоохоронній системі 28 років, має вчене звання кандидата юридичних наук, кавалер ордена Данила Галицького", - розповів про досвід роботи Князєва міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, представляючи обрану кандидатуру.
Він зазначив, що у Князєва великий досвід роботи в карному розшуку.
"Сергій Князєв має багаторічний досвід роботи в карному розшуку, пройшов шлях від оперуповноваженого в Білій Церкві до керівника кримінальної поліції Київської області, за останні три роки Князєв успішно керував обласними управління Закарпатської, Рівненської областей, був першим заступником у Донецькій області", - сказав глава МВС, додавши, що Князєв також має бойовий досвід в зоні АТО.
Читайте також: Ша піто: в мережі бурхливо обговорюють кандидата в голови Нацполіції від Авакова
Князєв, виступаючи на засіданні Кабміну, заявив, що "непримиренна боротьба зі злочинністю і продовження реформ - це основний девіз і основні завдання", які будуть покладені перед ним і більш ніж стотисячним колективом.
Глава уряду Володимир Гройсман відзначив "дуже важливий" послужний список Князєва і його досвід роботи в карному розшуку.

Як повідомляв ONLINE.UA, спочатку в конкурсі на посаду глави Нацполіції було зареєстровано 64 кандидати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?