В Україні новий скандал через заяви нардепа на ТБ: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні новий скандал через заяви нардепа на ТБ: з'явилося відео

В Україні новий скандал через заяви нардепа на ТБ: з'явилося відео

У п'ятницю, 2 грудня, ефір програми "Чорне дзеркало", яка виходить на телеканалі "Інтер", зірвав нардеп від Опозиційного блоку Олександр Вілкул, який назвав Євромайдан "переворотом".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Комсомольську правду в Україні".
"Давайте скажемо чесно, що в нашій країні після перевороту сталася величезна маніпуляція. Пообіцявши Європу, європейські цінності, мереживні труси і все інше цікаве, насправді ми йдемо в нікуди і стає жити все гірше і гірше", - заявив Вілкул.
Ще якийсь час політик продовжував розповідати про меморандум з МВФ і умови цього договору, після чого слово взяв нардеп Дмитро Добродомов і зажадав від свого колеги вибачитися перед родичами Небесної Сотні.
"Я зараз Вас, Олександр, закликаю вибачитися перед родичами героїв Небесної сотні і українцями за те, що Ви назвали Майдан переворотом", - обурився народний депутат.
Добродомова підтримав Борислав Береза: "Все, або він (Вілкул - ред) зараз вибачається, або ми встаємо і йдемо!".
Вілкул відмовився вибачатися. Після цього гості студії встали і пішли.


Як повідомляв ONLINE.UA, у вересні  позафракційний народний депутат Володимир Парасюк влаштував бійку з нардепом від Опозиційного блоку Олександром Вілкулом прямо в приміщенні телеканалу "112 Україна", куди обидва політики прийшли для участі в зйомках програми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?