В Україні очікується сніжний апокаліпсис: які регіони постраждають найбільше
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні очікується сніжний апокаліпсис: які регіони постраждають найбільше

В Україні очікується сніжний апокаліпсис: які регіони постраждають найбільше
Джерело:  online.ua

У суботу, 3 березня, на території України з'явиться новий середземноморський циклон, що приведе за собою чергове погіршення погодних умов.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написала відома українська синоптик Наталія Діденко, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Куди піти в Києві 3-4 березня: найцікавіші події вікенду

"Знову - снігопади, хуртовини, сильний вітер. Ситуація ускладнюється ще й тим, що завтра з півдня, з південного сходу попре тепле повітря. Це, звичайно, приємно, якби не циклон. Тому потепління перетворить сніг в мокрий сніг - відповідно, він стане тяжчим, налипатиме на деревах, дахах, машинах і стане небезпечним. У південній частині навіть підуть дощі. У поєднанні з сильним вітром, штормами в приморських зонах - також вкрай складна ситуація буде", - підкреслила синоптик.

Снігопади будуть в Сумській, Полтавській, Харківській і Черкаській областях. Мокрий сніг та ожеледь очікується в Запорізькій, Одеській, Миколаївський, Херсонській, а потім і в Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській областях. На Лівобережжі України також прогнозують сильний вітер.

Однак, за словами Діденко, вже в неділю, 4 березня, на території України погода поступово почне поліпшуватися, але ще буде прохолодно і вітряно, в той час як з 6 березня в країну прийде вже відчутне потепління.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше інформувалося, що 2-3 березня в Україні місцями може похолодати до 24 градусів нижче нуля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?