В Україні остаточно вирішили питання з відомою радіостанцією
Категорія
Культура
Дата публікації

В Україні остаточно вирішили питання з відомою радіостанцією

В Україні остаточно вирішили питання з відомою радіостанцією
Джерело:  Вести.ru

3 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення не продовжувати ліцензію на мовлення "Радіо Вести".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Вести".
На засіданні про продовження ліцензії мовника на частоті 104,6 в Києві замість глави Нацради Юрія Артеменка головувала Ольга Герасим'юк. "Досить гратися в ігри, ми сьогодні повинні затвердити рішення, а далі, як було правильно помічено, перейдемо в площину судових рішень. Але думаю, суспільство схвалить наше рішення, з яким ми вже тут визначилися", - підкреслила вона.

Читайте також: СБУ нагрянула в торговий центр, де розташований офіс скандального ЗМІ: з'явилися фото
"З нами граються, це очевидно. Тому забираю всі свої слова назад, пропоную перенести всі наші суперечки в судову площину і перейти до розгляду питання про продовження ліцензії сьогодні", - прокоментувала ситуацію одна з членів Нацради Уляна Фещук.
Герасимюк зачитала рішення Нацради і винесла питання "Відмовити в продовженні терміну ліцензії на мовлення в місті Києві" на голосування. При цьому свій голос "за" віддали всі шість членів регулятора.
Відзначимо, що в мережі обговорили рішення Нацради. Так користувач Апріорі прав написав: "Рідкісний випадок перемоги. Сподіваюся, на черзі Шансон".



При цьому деякі з користувачів відзначили, що ефір радіостанції ще продовжує транслюватися.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Нацрада з телебачення і радіомовлення оголосила попередження "Радіо Вести" через образливі висловлювання в ефірі радіо про героїв Революції Гідності і використання гостями радіостанції ненормативної лексики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?