В Україні підрахували, багатії з яких областей мають найбільше
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні підрахували, багатії з яких областей мають найбільше

В Україні підрахували, багатії з яких областей мають найбільше
Джерело:  Фокус

Журналісти, виходячи з нового списку найбагатших людей України, порахували, багатії з яких областей мають найбільше багатство, і склали українську "географію багатства".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Фокус.
Підрахувавши статки українських багатіїв, журналісти дізналися, якими сумарними статками володіють учасники рейтингу - вихідці з різних регіонів країни.
Найбільш "багатою" областю виявилася Донецька - вихідці з цього регіону володіють статками в $5,9 мільярда. Відстає від неї Дніпропетровська - $4 мільярдів, а Київ виявився на третьому місці - $1,9 мільярдів.
Вихідці з Одеської ($1,5 млрд) і Кіровоградської ($1,3 млрд) областей замкнули першу п'ятірку списку.
У десятку також увійшли Херсонська ($1,1 млрд), Запорізька ($0,95 млрд), Полтавська ($0,77 млрд), Тернопільська ($0,75 млрд) і Львівська ($0,66 млрд) області.
Статки вихідців із Житомирської, Хмельницької, Івано-Франківської, Чернівецької та Волинської областей не дозволило цим регіонам увійти в десятку "найбагатших". "Найбіднішими", виходячи зі стану вихідців, виявилися Київська, Сумська та Луганська області.




Нагадаємо, в 2016 році найбагатшим українцем, як і в минулому році, став Рінат Ахметов, а президент Петро Порошенко піднявся з 12-го на 8-е місце рейтингу.


Раніше повідомлялося, що авторитетний

журнал Time склав рейтинг найвпливовіших людей світу, лідером якого стала директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард

.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?