В Україні побачили, як вона клюнула на вудку Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні побачили, як вона клюнула на вудку Росії

В Україні побачили, як вона клюнула на вудку Росії
Джерело:  online.ua

Україна фактично зіграла на руку Кремлю, загостривши останнім часом відносини з Польщею.


Таку думку в статті на ONLINE.UA висловив політичний експерт Євген Магда.


"Практично на рівному місці Україна загострила відносини з Польщею після заборони на в'їзд на нашу територію меру Перемишля Роберту Хомі. Польські журналісти і експерти дивуються, для чого було піднімати на міжнаціональний рівень главу нехай і прикордонного, але невеликого містечка", - зазначив Магда.


Читайте також: Україна пояснили, як не боятися зради з боку Європи


"Україні ж польські політики дали урок, як потрібно захищати своїх: представники правлячої партії "Право і справедливість" бойкотували Х Форум Європа-Україна в Жешуві, мабуть, наймасштабніший захід в ЄС, на якому обговорюються пов'язані з Україною питання. Чи варто дивуватися, якщо на тлі напруженості відбулися акти вандалізму в Гуті Пеняцькій та Биківні, спрямовані проти польських поховань", - йдеться в статті.


"Зіштовхнути лобами Київ і Варшаву входить в пріоритетні інтереси Кремля, і там це особливо не приховують, якщо судити з публікацій прокремлівських медіа", - резюмував політексперт.


Більше  читайте в статті на ONLINE.UA: Контузило Трампом: Україні потрібно терміново позбуватися від наслідків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?