В Україні померла жінка, яку перевіряли на коронавірус
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні померла жінка, яку перевіряли на коронавірус

В Україні померла жінка, яку перевіряли на коронавірус
Джерело:  online.ua

В Івано-Франківську зареєстрували смерть 56-річної жінки, в якої напередодні виявили грип типу А, однак перевірку на коронавірус COVID-19 не завершили. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву в.о. керівника Івано-Франківської ОДА Віталія Федорова.

За його словами, інцидент стався у вівторок, 17 березня.

"Вчора в обласній інфекційній лікарні померла хвора, 56 років, мешканка Івано-Франківська... Поставили діагноз – грип А, ускладнений вірусно-бактеріальною пневмонією з важким перебігом. Всі зразки на дослідженні, чи був у хворої коронавірус. Наразі немає підтвердження, чи ця смерть настала від коронавірусу, перевірка триває", - пояснив голова області.

Федоров підкреслив, жінку госпіталізували з підвищеною температурою та сухим кашлем16 березня. Напередодні вона відмовилася від госпіталізації під час візиту до лікаря. В інфекційній лікарні хвору через задишку приєднали до апарату штучної вентиляції легенів.

Нагадаємо, станом на 18 березня на території України зареєстрували 14 випадків ураження COVID-19. Серед них смертельні - два. Померли жителі Житомирської та Чернівецької областей.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у Києві госпіталізували військового пенсіонера з підозрою на коронавірус. Він нещодавно контактував зі знайомим, діти якого мешкають за кордоном. Той мав явні ознаки ГРВІ під час зустрічі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?