В Україні пораділи визнанню Путіним "паспортів" ДНР-ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні пораділи визнанню Путіним "паспортів" ДНР-ЛНР

В Україні пораділи визнанню Путіним "паспортів" ДНР-ЛНР

Відомий український волонтер Роман Доник розповів, чому він радий  визнанню президентом Росії Володимиром Путіним "паспортів" ДНР-ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера.
"Я не просто радію з цього. Я страшенно цьому радий. Головне, щоб це були не просто слова. Це знімає з нас купу головного болю. Мало хто усвідомлює розміри проблеми щодо великої кількості, ееем скажімо так, людей, які зрадили Україну в дірі. Зараз вона у нас існує поки що теоретично. Але якщо ми хочемо перемоги і звільнення наших територій, то нам доведеться з нею зіткнутися. Ця проблема вже існує з людьми, які не на слуху, не воюють, але є затятими прихильниками Л/ДНР", - написав він.
За його словами, крім тих хто воює і медійних персонажів, в так званих ДНР-ЛНР є багато людей, "по суті своїй україноненависних".
"Вони працюють в міністерствах, на благо терористів. Вони працюють суддями та слідчими. Вони займаються пропагандою і промиванням мізків. Вони в школах дітям розповідають про героїв "новоросії", вони управляють містами та громадами. Вони наші ідейні вороги. Вони так само воюють, але на інших фронтах. І якщо з бойовиком батальйону "Сомалі", плюс мінус все зрозуміло, то ось з тими виродками - проблема. Вони ж не так багато законів порушили, щоб їх до в'язниці садити. Ну максимум умовно дадуть. А нам з ними жити. Так! Нам! Вони не залишаться в зруйнованому ними ж депресивному регіоні. Вони розповзуться по всій Україні", - вважає волонтер.

Читайте також: У мережі жорстко пройшлися по Путіну за "паспорта" ДНР-ЛНР
Він зазначив, що було б добре, якби всі прихильники бойовиків вирушили до Росії.
"Уже давно всі ламають голову - що робити з тими, хто ідейний ворог. Хто усвідомлено став на бік ворога, але не взяв у руки зброї і не потрапляє під пряму дію КК. Один з варіантів, який обговорюється - це статус не громадянина. Але цього не вийде. Вони за законами вже давно громадяни України. І якщо почати їх позбавляти, то Європа буде викручувати нам руки з цього приводу. А тут така чудова можливість їм усім звалити з діри в мородор. Просто взяти свої папірці і звалити. Це було б просто офігенно. Правда боюсь, що ця паспортна лавочка прикриється не відкриваючись", - заявив Доник.
"Швидше за все це просто понт. Ну той, на який хочуть взяти Європу й Америку. Ну, ще звучала думка хороша, що це варіант безпроблемно вивезти з Донбасу ключових свідків злочинів", - додав волонтер.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в посольстві США в Києві заявили, що визнання Росією "документів" ДНР-ЛНР суперечить і порушує досягнуті домовленості Мінських угод.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?