В Україні поставили неприємний діагноз Росії: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні поставили неприємний діагноз Росії: з'явилося відео

В Україні поставили неприємний діагноз Росії: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Брехня стає національною рисою жителів Росії, які споживають її "ложками, відрами, ваннами, колодязями, вагонами, цистернами" і відчувають залежність від неї, подібну до наркотичної.


Про це заявив Gorky Look в своєму відеоблозі на ONLINE.UA.


"У Росії, чомусь, є суспільна злагода нації і уряду. Завжди так було. Якщо вони брешуть, значить це треба. Світова історія знає безліч випадків, коли уряд брехав народу, і ніколи народ це не вітав. Завжди у людей це викликало протест, викликало гнів", - сказав блогер.


"Тільки росіяни покірно погоджуються з будь-якою брехнею, про яку вони знають, і про це писала і кафедра, і інші блогери, скажімо, Толик Переборов", - додав Горький Лук.


"Вдень вони брешуть, а ввечері на кухні обговорюють як вони класно на***и хохлів. Це повна згода країни брехунів з владою брехунів. Природно, це виробляє вже не репутацію брехуна, а гравітацію. Я думаю, такими вони і залишаться, країною брехунів. Але це їх вибір, ми з цим не можемо вдіяти нічого", - підкреслив Gorky Look.


"Брехати погано, але корисно. Брехати без користі - це схоже на вживання наркотиків бо потім брехня стає необхідністю, без брехні починається ломка", - заявив блогер.


"Якщо дивитися на медійну політику Росії зараз, навіть необхідна брехня, як антибіотик, який все-таки буває необхідний, не веде за собою збирання, не веде за собою якогось стеження за здоров'ям організму. Вони жеруть брехню ложками, відрами, ваннами, колодязями, вагонами, цистернами, і не думають про свою печінку. Все-таки, нація росіян придбає репутацію брехунів у світовій історії. Я думаю, це справедливо", - зазначив Gorky Look.


"Брехня нематеріальна, але при певному нагромадженні вона набуває властивостей гравітації. Вже не репутації, а гравітації. Репутація може бути у людини, яка постійно бреше. Репутація може бути у новинного агентства, репутація може бути в уряду, але коли вона добирає критичної межі, таку сферу Шварцшильда, репутацію брехуна набуває вся нація. Так воно і є", - розповів блогер.


"Ми знаємо, наприклад, що англійці люблять пити чай о 5 годині. Німці люблять пити пиво в жовтні. Габровці ріжуть хвости котам, японці ріжуть живіт собі. Ірландці забіяки. Російські пі***ни. Уже формується таке розуміння назавжди. Чому це не прив'язуватися до режиму або агентства? Тому що відбувається суспільна злагода з брехнею. всі знають, що брешуть, всі з цим згодні і цьому радіють", - резюмував Gorky Look.



Повну версію блогу  читайте на ONLINE.UA: "Брехня відрами: головна причина брехні росіян про українців".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?