В Україні пояснили, чому Ляшко почав жорстко лаяти Тимошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні пояснили, чому Ляшко почав жорстко лаяти Тимошенко

В Україні пояснили, чому Ляшко почав жорстко лаяти Тимошенко
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Євген Магда вважає, що лідер Радикальної партії Олег Ляшко почав лаяти лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко, щоб відвоювати у неї електорат.
Про це Магда написав у своїй статті на ONLINE.UA.
За словами експерта, Радикальна партія прагне повернутися в коаліцію, оскільки перебування в опозиції не приносить бажаних результатів.
"Радикальна партія Ляшка. Якщо описати одним словом тактику дій РПЛ, то ним буде "шарахання". Від таких, що межують з образами, випадів партійного лідера на адресу Юлії Тимошенко до появи Ігоря Мосійчука серед учасників нападу на "офіс Медведчука" і відділення "Сбербанку Росії" в день Свободи і Гідності", - написав Магда.

Читайте також: Ляшко вибухнув новими лайками на адресу Тимошенко: з'явилося відео
"Радикали намагаються активно торгувати своїм патріотизмом на публіці і вести кулуарні переговори про повернення в коаліцію, оскільки опозиційна діяльність не приносить бажаних дивідендів. Олег Ляшко, критикуючи Тимошенко, заодно бореться за спільне з лідером "Батьківщини" електоральне поле, де Юлія Володимирівна його останнім час енергійно тіснила", - додав він.
Повний текст статті читайте на ONLINE.UA: У Порошенка в Україні одразу шість "ворогів", але у всіх є одна проблема.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?