В Україні пояснили, чому Путін не припинить красти: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні пояснили, чому Путін не припинить красти: опубліковано відео

В Україні пояснили, чому Путін не припинить красти: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Блогер Горький Лук назвав президента Росії Володимира Путіна корупціонером азіатського типу, який відрізняється тим, що крастиме, поки не лусне.
Про це він розповів у відеоблозі на ONLINE.UA.
"Корупція не залежить від багатства країни, вона залежить від жадібності. Коли я поділяв види Ромейської і Візантійської корупції, я не мав на увазі, що бідніші країни грабують саме нижній прошарок. Це не так. Насправді все походить від жадібності. Чим більше корупції, а фактично вона є економічним і політичним, і соціальним збоченням, чим більше бабла, тим більше його хочеться", - говорить блогер.
"Ви можете подивитися на Путіна. Йому треба ще грошей, він не зупиниться ніколи. Азіатський тип корупції відрізняється тим, що його не зупинити. Він триватиме до тих пір, поки корупціонер не лусне", - додав він.



Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Два типа коррупции, или Почему не может остановиться Путин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?