В Україні пояснили придбання російських деталей для військових цілей
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні пояснили придбання російських деталей для військових цілей

В Україні пояснили придбання російських деталей для військових цілей
Джерело:  online.ua

Засновник фонду допомоги армії "Повернись живим" Віталій Дейнега пояснив, що Україна замовляє запчастини для військової техніки в Росії, оскільки техніка ця застаріла, і в нашій країні деталей для неї немає.
Про це волонтер розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"З колісною технікою - ж * па. Але проблема в тому, що на більшість з неї ми не можемо навіть запчастини дістати. Тому що ті ж Уазики, "таблетки" - це все вироблялося в Росії. Ось зараз багато хто хає "Укроборонпром" за те, що вони через схеми везуть ці російські запчастини - через фірми-прокладки, втридорога. Але це краще, ніж взагалі ні хрена", - пояснив Дейнега.

Читайте також: Ро сія постачає сирійського друга Путіна списаною зброєю: з'явилося фото
"І я так думаю, не дивлячись на те, що взагалі про "Укроборонпром" я дуже поганої думки. У нас чомусь, коли говорять про корупцію в оборонці, завжди кивають на МОУ. Люди просто не розуміють, що оборонка - це ще й Генштаб і "Укроборонпром", - додав він.
Повний текст інтервью читайте на ONLINE.UA: "Укроборонпром" створив Янукович, щоб тирити гроші, при Порошенкові підхід не змінився - волонтер Віталій Дейнега

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?