В Україні пояснили росіянам, чому "відмотати назад" не вийде: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні пояснили росіянам, чому "відмотати назад" не вийде: опубліковано відео

В Україні пояснили росіянам, чому "відмотати назад" не вийде: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Блогер Горький Лук повідав про причини, через які росіяни не зможуть забути війну з українцями.


Про це він розповів в відеоблозі на ONLINE.UA.


"Прийшло на пошту традиційне звинувачення в розпалюванні національної ненависті. Пост на цю тему викладався десь близько року тому. Він був пов'язаний з тим, що ця ж**а в перуці на ім'я Йосиф (Кобзон під час боїв в Дебальцеве в 2015 році , - ONLINE.UA) приїхала в госпіталь і там вітав якогось бурята обгорілого з тим, що «як я радий, що ви бурят»", - говорить він.


"Все-таки треба розуміти росіянам, то, що зроблено, назад відмотати не вийде. Те, що зроблено, то зроблено. Треба розуміти і бурятам в тому числі - коли їх презентують саме як бурят, це формує певне до них ставлення. Ну, знаєте, зробити вигляд, що цього не було, не вийде. Ми ніколи не робили їм нічого поганого. я не знаю, де ця Бурятія. Я на карті її знайду, можливо, за допомогою Гугла. Ну, я здогадуюся, де вона знаходиться , але я там ніколи не був. я не зробив бурятам нічого поганого. я думаю, що більшість українців можуть сказати те ж саме", - додав блогер.



Повний текст блогу  читайте на ONLINE.UA: Про ненависть і бурятських танкістів в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?