В Україні придумали "сигналізацію" від рейдерів: з'явилися подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні придумали "сигналізацію" від рейдерів: з'явилися подробиці

В Україні придумали "сигналізацію" від рейдерів: з'явилися подробиці

Власники бізнесу будуть отримувати смс-повідомлення і повідомлення на електронну пошту при спробі рейдерів захопити їх майно за допомогою внесення змін до реєстру.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство  УНІАН, яке опублікувало інтерв'ю з заступником міністра юстиції Павлом Морозом.

«Механізм (повідомлення власника бізнесу - ред.) буде прописаний в підзаконному акті. Я вважаю, що це буде два способи: смс-повідомлення та електронна пошта. Може бути і офіційна пошта, але це дуже довго», - сказав він.

За словами Мороза, підприємці зможуть подати в електронному вигляді заявку на заборону реєстраційної дії про зміну власника.

Нагадаємо, Міністерство юстиції в квітні 2015 року запустило систему електронних онлайн-сервісів, що дозволяє зареєструвати бізнес і отримати необхідну довідку або виписку через інтернет. Для отримання документів необхідно створити певний запит на оновленому сайті new.minjust.gov.ua, після чого сплатити послуги за допомогою банківської карти через інтернет.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?