В Україні придумали смішне порівняння для російських чекістів: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні придумали смішне порівняння для російських чекістів: з'явилося відео

В Україні придумали смішне порівняння для російських чекістів: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Ярослав Матюшин порівняв російських чекістів з аборигенами, які повторюють якісь речі, не розуміючи їх суті.
Про це він розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
"Кремль завжди грає за своїми зашореними, вузькими чекістськими правилами. І, відповідно, він весь світ оцінює за своїми ж чекістськими правилами. Не суди по собі - ось вони судять весь світ по собі. Адже їх головний геополітичний прорахунок з приводу України, напевно, фундаментальний, з якого росте все те, що наламало їм плани з приводу нашої країни, полягає в тому, що вони до цих пір щиро вважають, що Майдан був проплачений і влаштований силами американських спецслужб і Державного департаменту. Але ж це не так", - сказав блогер.
За його словами, саме віра Росії в те, що Майдан влаштували американці, і привів Росію до поразки в Україні.
"І ця розбіжність з реальністю, ця лакуна, цей зазор, він, власне, і привів Кремль до такої величезної стратегічної поразки на українському напрямку. І, будучи впевненими в тому, що нам колись цю справу проплатили, влаштували американці, вони зараз намагаються за тими ж лекалами, як тубільці якогось Замбезі, зробити карго-культ Майдану", - зазначив він.
"Як коли ті з тростини ліпили літак, тому що думали, що ось зараз вони зліплять, і біла людина прилетить і скине їм пожерти, ось так же чекістські ляльководи через своїх маріонеток тут, в Україні, через прокремлівські політичні сили, до яких відносяться Рабинович і Мураєв, до яких вже півтора року як відноситься "Батьківщина", намагаються зімітувати Майдан. І це настільки від початку не має сенсу, що викликає тільки скепсис", - додав блогер.



Більше  читайте в відеоблозі Ярослава Матюшина на ONLINE.UA: Кремль замахнулся на Киев, но провалился по одной простой причине.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?