В Україні прийняли рішення по меру, що попався на хабарі: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні прийняли рішення по меру, що попався на хабарі: з'явилося відео

В Україні прийняли рішення по меру, що попався на хабарі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Мер Вишгорода  Олексій Момот, якого викрили в отриманні неправомірної вигоди, засуджений до двох місяців утримання під вартою з можливістю внесення застави в п'ять млн грн.


Рішення прийняли в Печерському районному суді Києва, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112.ua.


Олексій Момот стверджує, що не володіє необхідною сумою грошей для внесення застави, і захист мера Вишгорода 18 квітня має намір подавати апеляцію на рішення суду.


"Свідок, який повідомив в прокуратуру і звинуватив Момота, сьогодні на засідання не з'явився, пославшись на погане самопочуття", - йдеться в повідомленні.


При цьому правопорушник стверджує, що кримінальна справа проти нього є політичним замовленням, і що його затримали не при отриманні хабара, а на прийомі громадян в міськраді Вишгорода.


Також мер Вишгорода заявляє, що фото грошових купюр з місця затримання зробили не в його кабінеті.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA. в центрі Києва також затримали чотирьох посередників Олексія Момота, які перераховували гроші в одному з банківських відділень.


Олексій Момот зі спільниками вимагав від представника будівельної фірми неправомірну вигоду в сумі $300 тис, а також приміщення площею 4 тис кв м в новобудові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?