В Україні різко похолодає - всім українцям зробили екстрене попередження
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні різко похолодає - всім українцям зробили екстрене попередження

В Україні різко похолодає - всім українцям зробили екстрене попередження
Джерело:  online.ua

У найближчі дні, 20 - 22 вересня, в Україні різко похолодає. У зв'язку з погіршення погоди рятувальники екстрено попередили українців про зниження температури повітря, яке збережеться на кілька днів. З 23 вересня, за їх прогнозом, синоптична ситуація почне змінюватися - очікується потепління в зв'язку з настанням класичного "бабиного літа". Якою буде погода наступного тижня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням прес-службу ДСНС і Укргідрометцентр.

"Увага! Попередження про різке зниження температури повітря в Україні. За даними Укргідрометцентру, 20-22 вересня в Україні збережеться прохолодна погода. 23-25 вересня поступове підвищення температури", - йдеться в повідомленні рятувальників.

За прогнозом синоптиків, у понеділок, 21 вересня, в Україні буде холодно вночі, а вдень буде по-осінньому прохолодно, але сухо і сонячно. У центральних, західних і південних областях температура повітря вдень сягатиме + 24°С, а вночі стовпчики термометрів будуть триматися на позначках +6 ... + 8°С. У північних і східних регіонах буде прохолодніше - до +19 ... + 21°С вдень, +4 ... + 6°С - вночі.

У вівторок, 22 вересня, синоптична ситуація не зміниться. За прогнозом синоптиків, на всій території України буде прохолодно, але без опадів.

У середу, 23 вересня, почнеться поступове підвищення температури повітря. Стовпчики термометрів піднімуться до +24 ... + 25°С. Вночі також буде на кілька градусів тепліше - +8 ... + 10°С.

У четвер, 24 вересня, на Заході України вночі пройдуть дощі. Опади очікуються в Луцьку, у Львові, Івано-Франківську та Ужгороді. На решті території країни без опадів. Температура повітря +22 ... + 24°С.

У суботу та неділю, 26-27 вересня, дощі пройдуть майже по всій території України. А з 28 вересня знову очікується різке похолодання, яке принесе з собою зниження температури повітря та нічні заморозки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що за прогнозом синоптиків, літо в Україні закінчиться в кінці вересня. Вони попередили, що осінь цього року буде холодною і сирою, проте в жовтні ще буде "велике" бабине літо, яке порадує українців теплом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?