В Україні росіянам пояснили, чому Путін - дурень: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні росіянам пояснили, чому Путін - дурень: опубліковано відео

В Україні росіянам пояснили, чому Путін - дурень: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий український блогер Gorky Look вважає, що президент Росії Володимир Путін, - дурень, бо розв'язав  війну з Україною.
Про це він розповів у відеоблозі на ONLINE.UA.
"Навіщо мати ворогом країну, що має досить солідний призивний потенціал? Я вам скажу, що мобілізаційний ресурс, якщо 15% брати від 42 мільйонів, виходить дофіга, причому він досить мотивований. Знаєте, а  сьома хвиля (мобілізації, в разі, якщо вона буде оголошена, - ONLINE.UA) - це вже не жарт, і багато хто не тікає", - поцікавився блогер.
"Навіщо робити ворогом країну, в якій є військово-промисловий комплекс? Навіщо брати країну, у якої є серйозні союзники? Якщо про це подумати, то ви прийдете до висновку, що проблема вся в одній людині - в е***тому Путіні, який, дійсно, трошки загубився. він би міг повоювати з Грузією, де він вже проявив себе у всій "красі", він би міг напасти на дружню Монголію. На Японію - ні, на Туреччину - ні, у них там п'ятикратна перевага по флоту", - продовжив Горький Лук.
"Коли я чую образи росіян, що до них ставляться не так, їм треба просто зрозуміти - їхня біда в тому, що ними керує дурень, зовсім відірваний від реальності", - резюмував він.


Повний  текст відеоблогу читайте на ONLINE.UA: Путін по дурості загубився в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?