В Україні розбився вертоліт: з'явилося фото і подробиці події
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні розбився вертоліт: з'явилося фото і подробиці події

В Україні розбився вертоліт: з'явилося фото і подробиці події

На поле сільськогосподарського підприємства біля села Іванівка в Хмельницькій області розбився вертоліт, пілот у важкому стані перебуває в реанімації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Хмельницькій області.
"Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група Новоушицького відділення поліції. Встановлено, що вертоліт Robinson під керуванням 53-річного жителя Хмельницького окропляв місцеві поля в районі села Іванівка, що в 7-8 км від Нової Ушиці", - йдеться в повідомленні.
Очевидець події стверджує, що вертоліт почав різко знижуватися, після чого зачепився за дроти електромереж, трохи поманеврував, намагаючись уникнути аварії, і впав.
Відзначається, що пілот був єдиною людиною в кабіні. В результаті інциденту він отримав множинні удари і підозру на перелом.
"Подія зареєстрована в журналі єдиного обліку за ст. 276 "Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту" Кримінального кодексу України", - додали в правоохоронних органах.
Як повідомляв ONLINE.UA, 18 квітня біля райцентру Волочиськ на Хмельниччині сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?