В Україні розгорається скандал через телеканал, що копіює ЗМІ Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні розгорається скандал через телеканал, що копіює ЗМІ Росії

В Україні розгорається скандал через телеканал, що копіює ЗМІ Росії
Джерело:  online.ua

Український телеканал "Інтер" висловив підтримку акції  "Безсмертний полк", яка широко висвітлюється ЗМІ Росії  і проходить 9 травня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook телеканалу.


Акція "Безсмертний полк" проходить в Росії і в деяких країнах зарубіжжя, включаючи Україну. В рамках акції, учасники йдуть колоною і несуть транспаранти з фотопортретами своїх родичів, які брали участь у Великій Вітчизняній війні.


"Телеканал Інтер приєднується до акції "Безсмертний полк", організованої Київською міською організацією ветеранів України. Закликаємо всіх взяти участь в Марші Пам'яті і пройти з фотографією діда-фронтовика. Збір 9 травня в 10-00 біля м. Арсенальна в м. Києві", - йдеться в повідомленні.


Багато користувачів соцмережі виступили із заявою про те, що таким чином телеканал "Інтер" приєднався до проросійської пропаганди.


"Інтер приєднався до акції пропаганді від Кремля. Е***утий телеканал. У мене немає сумнівів про їх навмисну і спрямовану роботу на благо прокремлівської пропаганди під прикриттям імен ветеранів. Можна було не розуміти в 2014 році, але пройшло вже 2 роки, я не вірю, що вони не розуміють. вони спеціально і цілеспрямовано це роблять", - написав у Facebook медіа-менеджер Петро Терентьєв.


На думку користувача, "Інтер" приєднується не до державної акції, а до заходу, організованого членом КПУ, яка в Україні заборонена.


"Було б прикольно, щоб влада надала їм максимальне сприяння і максимальну підтримку, щоб вони нарешті у***лися зі своїми "фашистами при владі" і "геноцидом ветеранів", - пише Терентьєв.


"Інтер звичайно не дивує, але щоразу вражає, коли так явно, на всю країну, відпрацьовуються по команді з Москви ввалені путінські гроші... Це тільки мене вражає, але ще й маааленькую частину людей в ФБ?", - прокоментував в Facebook користувач Алекс Нойт.


"Я не розумію, чому цей блювотний канал досі не позбавили ліцензії", - відповів Руслан Тимощук.


"Для мене "Інтер" як канал не існує, я його ніколи не дивилася і дивитися не буду", - додала Анна Іщенко.


"Не дивлюся Інтер з 2013 і всім раджу", - написала Антоніна Недбайло.


Однак, є й інші думки. Зокрема, Олексій Горєлов зробив таку пропозицію: "А над Нью-Йорком пролетів літак з 30-метрової георгіївською стрічкою, ганьба? Ні, це просто свобода вибору... якщо Вам не подобається канал, не дивіться його, чай не +18 транслюють".


Як повідомляв ONLINE.UA,  напередодні 9 травня проросійська пропаганда набуває все більших масштабів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?