В Україні розгорається скандал через виставку російського фотографа: опубліковані фото
Категорія
Культура
Дата публікації

В Україні розгорається скандал через виставку російського фотографа: опубліковані фото

В Україні розгорається скандал через виставку російського фотографа: опубліковані фото

У Сєвєродонецьку було закрито виставку відомого російського фотографа Вікторії Івлєвої «Народження України», яка присвячена 25-річчю незалежності нашої країни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook фотографа.
«Прощай, народження України... Моя прекрасна виставка "Народження України" закрита адміністрацією міста Сєвєродонецька нібито тимчасово і нібито через те, що організатор її не підписав договір з Льодовим Палацом, де виставка благополучно розміщувалася», - написала вона.
При цьому фотограф додала, що недійсний договір - тільки офіційна причина.
«А насправді - чиїсь батьки, стурбовані тим, що дитина дізнається, звідки, на фіг, беруться діти, написали скаргу. І ось цієї однієї скарги вистачило, щоб закрити», - вважає Івлєва.
Фотограф зазначила, що хотіла б запитати українців: «Ось ви точно хочете, щоб Донбас був з вами?».
«Якщо так, то владу там треба терміново міняти, - аж надто схожа на російську, яка теж вкрай чутливо реагує на таких ось батьків, піклувальників та інших православно йоб***тих і закриває, закриває, закриває все, що ще живе і ворушиться. Мені огидно і соромно», - резюмувала вона.
Варто відзначити, що звістку про закриття виставки український експерт, директор Центру близькосхідних досліджень Ігор Семиволос в своєму Facebook прокоментував коротко: «й..ний стид(».
У свою чергу, під повідомленням в Facebook самої Вікторії Івлєвої про закриття виставки зібралося безліч обурених коментарів.

Катерина Дорієнко: «... одного не розумію: якщо це когось щось бентежить, нехай не ходять. Все просто. Це ж треба: виділити час, прийти (дитя зібрати!!) і образитися... Ось, не лінь же».
Iren Moroz: «Совок не вмирає... А пора б уже!!!».

Вікторія Чужа: «Дуже шкода... Мені хочеться думати, що поскаржилися на Вашу виставку не українці, а якісь ...яді без національності. Спасибі вам".
Соломія Українка: «Ми ще не чарівники, ми тільки вчимося. Шкода, що не можна все змінити одразу...».

Альона Ніколайчук: «Потім татусів на пологах відкачують, видно з тих - кого на православних хрестах тримали».

Микита Машкін: «Нічо, настане наш час - будемо мамашок батогобиттям лікувати в виставкових залах на тлі експозиції, і взагалі скоро батькам заборонять дітей виховувати, а то цей п**дець засилля дебілів бл**ь ніколи не скінчиться».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Москві стався великий скандал з виставкою фотографій із зони АТО на Донбасі.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?