В Україні розкрили новий "брудний" план Кремля і вже відповіли на нього
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні розкрили новий "брудний" план Кремля і вже відповіли на нього

В Україні розкрили новий "брудний" план Кремля і вже відповіли на нього
Джерело:  online.ua

Україна не буде вести жодних прямих переговорів з бойовиками так званих ДНР-ЛНР, незважаючи на спроби Росії підштовхнути українську сторону до визнання незаконних "республік".
Таку думку на своїй сторінці висловила віце-спікер Верховної Ради, голова парламентського комітету з євроінтеграції Ірина Геращенко, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Війна на Донбасі: з'явився новий тривожний прогноз
"Украіну всіма силами підштовхують до легітимізації бойовиків, до прямих переговорів з ОРДЛО, намагаючись тепер створити сценарії прямих переговорів, паралельні до Мінська процеси, без РФ і ОБСЄ", - написала Геращенко.
"Звичайно, це серйозно ускладнює і без того непросту роботу украінськоі делегаціі в Мінську, причому всіх груп, не лише гуманітарної, але і безпекової, економічної, політичної . Але ніяких прямих переговорів і легітимізації бойовиків не буде. Які б брудні сценарії не розігрував Кремль в цій гібрідній війни проти Украіни. P. S. Ніяких прямих переговорів з бойовиками- це позиція президента, уряду і всіх здорових сил парламенту та проукраїнських політиків. Ця позиція що всіх нас об'єднує.", - заявила віце-спікер ВРУ.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ОБСЄ прийняли рішення про посилення роботи спеціальної моніторингової місії в Україні і зокрема на Донбас і.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?