В Україні розкрили рецепт розвалу Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

В Україні розкрили рецепт розвалу Росії

В Україні розкрили рецепт розвалу Росії
Джерело:  online.ua

Росія в своєму нинішньому вигляді імперії зла неминуче розвалиться, як тільки окуповані нею народи зрозуміють, що необхідно протистояти агресору і боротися з ним.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив священик Української греко-католицької церкви, капелан Микола Мединський.
"Росія - це шахівниця, де кожна клітина - це якийсь знищений і захоплений народ. Вони - не моноліт. Вони тримаються в деякій мірі на страху, в деякій мірі - на владі, на засобах", - переконаний він.
Також капелан зазначив, що "російський народ повинен, нарешті, зрозуміти, що, все ж, з-під імперії пора виходити" і додав, що ніяка імперія не може бути вічною, "і має бути розуміння, що потрібно агресору протистояти, виходити з -під його влади".
Читайте також: В Московському патріархаті називають Київ російським містом і освячують церкви після бійців АТО
"Можливо, там зміни і революція на патріотичному грунті не так реальні, як на грунті економічному. Час покаже. Важко про них щось говорити, тому що вони абсолютно непередбачувані", - додав Мединський.
Він нагадав також, що "російська держава 800 років майже безперервно воює, захоплюючи інші народи і їх території".
"Так ось, коли це зрозуміють ті народи, які захоплені зараз - разом зможемо якось цю імперію зла здолати. Якщо їм подобається бути тим гуртожитком, то нехай будуть собі гуртожитком. Але нехай перестануть бути осередком смерті, осередком зла, осередком анексії. Ось в цьому проблема", - підкреслив священик.
За його словами, для цього потрібні зусилля всього світу.


"Але, думаю, кінець вже близький. Близький він в розумінні нашої майже тисячолітньої боротьби, хоча, може, не такий близький, як би нам хотілося. Тому нам варто бути готовими як мінімум до кількох років боротьби, протистояння", - попередив капелан.
Також Мединський зазначив, що українцям "навіть не настільки важливо, коли там з ними щось трапиться, нам важливо, коли ми зможемо консолідуватися в один моноліт".
"А для цього потрібно працювати. Для цього потрібно сіяти слово. Для цього потрібно його підгодовувати потім. І, на жаль, підживлювати кров'ю. Втім, торжество Божої правди на нашій землі вже поруч. Поруч вже вознесіння до слави української держави", - резюмував священик.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Росія служить сатані, а від нас залежить, скільки їй ще залишилося - український священик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?