В Україні розповіли, про який Київ мріє Путін
Категорія
Світ
Дата публікації

В Україні розповіли, про який Київ мріє Путін

В Україні розповіли, про який Київ мріє Путін
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін мріє, щоб в Києві й інших містах України нічого не працювало, а більшість українців воювали на Донбасі.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив знаменитий журналіст Микола Вересень.
На питання, чи немає у нього відчуття, що всі повинні бути в зоні АТО, він відповів:
"А що тоді тут буде? Залишимо? Це абсурд, і таких людей багато, які так думають. Єдине місце, на яке схожа Україна - це Ізраїль зараз. Він функціонує, у них є армія", - сказав журналіст.
Читайте також: Знаменитий журналіст назвав річ, якої найбільше не вистачає українцям
За його словами, Путін хоче, щоб в Україні нічого не працювало.
"Я думаю, це мрія Кремля, щоб ми туди висилали мільйони людей. Ось приїжджають звідти люди і дивуються, що тут ресторани працюють, а там люди гинуть. Так це і є мрія Путіна, щоб у нас нічого не працювало, щоб у нас всі плакали, не народжувалися діти. А те, що зараз відбувається, - це природний стан", - вважає Вересень.



Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Микола Вересень: Путін мріє, щоб у нас нічого не працювало, всі плакали і не народжувалися діти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?